Kakovosti dajemo ime

V delniški družbi UNIOR se lahko pohvalimo s tradicijo in mednarodnim ugledom priznanega razvojnega partnerja pri proizvodnji, preoblikovanju in obdelavi kovin na eni ter dolgoletnim in uspešnim delom s področja turizma na drugi strani.

Vse svoje dolgoletno znanje in izkušnje s pridom uporabljamo na štirih različnih, med seboj povezanih področjih: odkovki, ročno orodje, strojegradnja in turizem.
Prepletenost in dopolnjevanje med različnimi oddelki spadata med naše pomembne prednosti, saj s tem bogatimo svojo ponudbo, si zaradi visoke konkurenčnosti utiramo pot na zahtevne tuje trge ter uspešno dosegamo začrtano razvojno vizijo.

... vsem dobro znano ime

Dolgoletna tradicija, zanesljivi in strokovno usposobljeni zaposleni, vrhunsko znanje, najsodobnejše tehnološke rešitve, visokokakovostni izdelki in storitve, družbeno odgovorno delovanje ter sodoben marketinški pristop – vse to so naše odlike.

Te nam zagotavljajo široko razvejano prodajno mrežo, s katero skrbno negujemo zadovoljstvo in zvestobo kupcev, gostov ter dobaviteljev. Zaradi tega smo ponosni na vse, ki nam zaupajo:

  • najuglednejši predstavniki avtomobilske industrije, saj smo spoštovanja in zaupanja vreden partner uveljavljenih evropskih podjetij in eden največjih svetovnih proizvajalcev ojnic ter odkovkov za krmilne mehanizme osebnih vozil,
  • poklicni in ljubiteljski mojstri, ki so jih prepričali naša kakovost, zanesljivost in videz široke palete ročnega orodja,
  • kupci obdelovalnih strojev CNC za serijsko obdelavo aluminijastih odlitkov ali odkovkov,
  • številni domači in tuje gostje, saj smo visoko usposobljen in gostoljuben ponudnik gostinskih ter sprostitvenih storitev.