Uniorjevo tradicionalno športno druženje sodelavcev in otrok na Rogli!

Objavljeno: Novice, Za medije

UNIOR že vrsto let organizira Uniorjeve zimske igre na Rogli za svoje sodelavce in njihove otroke, ki vključujejo tekmovanja v veleslalomu za ženske, moške in otroške kategorije.

Letos pa je bilo poskrbljeno tudi za ljubiteljsko alpsko smučanje. Uniorjevi zaposleni so še posebej uživali in se družili v zimski idili na tradicionalnem veleslalomu UNIOR!

Tako se je v soboto, 17. februarja, 160 sodelavcev in otrok prepustilo zimskim strminam športnega in smučarskega centra Rogla. S poudarkom na zdravju, druženju in pozitivnem vzdušju so vsi, ki so se udeležili dogodka, največji zmagovalci.

Na tekmovanju v veleslalomu med sodelavci je najboljši rezultat dosegel Janko Pogorevc, drugo mesto je osvojil Srečko Urlep, tretje pa Jože Ravnjak. Med sodelavkami se je tokrat najbolje uvrstila Simona Mrzdovnik, drugo mesto je osvojila Urška Pustoslemšek, tretje pa Brigita Kotnik.

Med osnovnošolci je bil letos najhitrejši Žan Adam, drugi Matic Pokeržnik in tretji Nejc Bornšek. Med osnovnošolkami je zmago slavila Ariela Hren, drugo mesto je pripadalo Nayi Hren, tretje pa Ani Tekavc.

S takšnimi dogodki si Unior prizadeva krepiti zadovoljstvo svojih zaposlenih in se uvršča med podjetja, ki skrbijo za družini prijazno delovno okolje.