UNIOR-jevo tradicionalno zimsko športno druženje sodelavcev in otrok na Rogli!

Objavljeno: Novice, Za medije

Družba UNIOR d.d. že vrsto let za sodelavce, njihove otroke in štipendiste organizira UNIOR-jeve zimske igre na Rogli;  tekmovanje v veleslalomu ženskih, moških in otroških kategorij. Zadnji dve leti, zaradi epidemije, nismo organizirali dogodka, zato smo tokrat še bolj veseli in ponosni, da so se sodelavci odzvali vabilu k sodelovanju. Po dvoletnem premoru v teh dneh naši zaposleni še posebej uživajo in se družijo v zimski idili zreškega Pohorja na tradicionalnem veleslalomu UNIOR!  Tako se je v soboto, 4. marca, 120 sodelavcev in otrok prepustilo zimskim strminam  športnega in smučarskega centra Rogla. Sodelavce spodbujamo k druženju in širjenju pozitivnega vzdušja ter vlaganja v zdravje in krepitev zdravja - vsi naši tekmovalci so zagotovo največji zmagovalci dneva!

Najboljši rezultat med sodelavci je dosegel Pogorevc Janko, drugi najboljši rezultat Bojan Naglič in tretji najboljši rezultat Andrej Cizej.

Med sodelavkami se je tokrat najbolje uvrstila Karina Šuntner (štipendistka), drugo uvrščena je bila Slivnikar Majda, tretje uvrščena pa Kotnik Brigita.

Med osnovnošolci je bil letos najhitrejši Matic Pokržnik, Anže Beškovnik in Kumar Gal, pa sta bila na drugem oz. tretjem mestu.

Med osnovnošolkami imamo zmagovalko Korino Verdnik (štipendistka), drugo uvrščeno Ariela Hren in tretje uvrščeno Ano Tekavec.

UNIOR-jeve otroke je spremljal pester animatorski program, še posebej jih je navdušila vožnja s haskiji.

Pravljična idila in lepo urejeno družinsko smučišče Rogla sta polepšala smučarsko obarvan športni praznik UNIOR-jevim zaposlenim. S tovrstnimi dogodki želimo v UNIOR d.d. prispevati k zadovoljstvu zaposlenih in njihovih družin, kar nas uvršča med družini prijazna podjetja.