Unior stopil v novo stoletje

Objavljeno: Novice, Za medije

V Uniorju so zaposleni z Jubilejnim dnem vstopili v novo stoletje. V znamenju tega dogodka, je uprava delniške družbe Unior obiskala proizvodnje obrate v Zrečah. Na ta dan je bilo opaziti znamenja ponosa in veselja.

V sto letih je Unior iz kovačnice zrasel v uspešno mednarodno družbo.  Za ojnice in dele krmilnih mehanizmov za avtomobilsko industrijo je z velikim tržnim deležem ena največjih kovačnic v Evropi in med najpomembnejšimi dobavitelji najuglednejšim avtomobilskim znamkam po svetu. Pod svojo blagovno znamko izdeluje vrhunsko ročno orodje, ki ga uporabljajo predvsem profesionalni uporabniki širom sveta. Z bogatim znanjem in izkušnjami snuje ter izdeluje zahtevne namenske obdelovalne stroje za srednje in visokoserijsko mehansko obdelavo kovin. Unior je še posebej ponosen, da je v jubilejnih stotih letih iz kovačnice zrasel v eno izmed največjih skupin v Sloveniji. Uspešno se je razvijal tudi na tujih trgih, kjer je v tem času postal ugledno mednarodno podjetje, ki sodeluje z najvidnejšimi podjetji na svetu.  

Unior deduje zgodbe marljivih in inovativnih prednikov. Danes piše novo zgodbo, ki seže ne le v ohranjanje včerajšnjega dne, temveč zlasti v ustvarjanje jutrišnjega.