Uniorjevo tradicionalno športno druženje sodelavcev na Rogli!

Objavljeno: Novice, Za medije, Učni center UNIOR


Unior že vrsto let za sodelavce in njihove otroke organizira Uniorjeve zimske igre na Rogli, tekmovanje v veleslalomu ženskih, moških in otroških kategorij. V teh trenutkih naši zaposleni še posebej uživajo in se družijo v zimski idili! Tako se je 170 sodelavcev in otrok prepustilo zimskim strminam športnega in smučarskega centra Rogla. Z vidika vlaganja v zdravje, druženja in pozitivnega vzdušja so vsi, ki so prišli na druženje, največji zmagovalci.


Najboljši rezultat med sodelavci je drugič zapored dosegel Janko Pogorevc, drugi je bil Andrej Cizej, tretji pa Žan Marguč. Nagrado za prvouvrščenega je prevzel direktor Strojegradnje Boštjan Leskovar.

Med sodelavkami se je tokrat najbolje uvrstila Karina Šuntner, štipendistka delniške družbe Unior. Drugouvrščena je bila Monika Škafar, tretjeuvrščena pa Simona Krančan.

Med osnovnošolci je bil letos najhitrejši Marko Špes, Anže Sovič in Tilen Kotnik pa sta bila na drugem oz. tretjem mestu.

Med osnovnošolkami je zmagala Ana Repič, druga je bila Gaja Jelenko in tretja Hana Kušar.

Pravljična idila in lepo urejeno družinsko smučišče Rogla sta polepšala smučarsko obarvan športni praznik Uniorjevim zaposlenim. S tovrstnimi dogodki želi Unior povečati zadovoljstvo zaposlenih, s čimer se uvršča tudi med družini prijazna podjetja.