Delniška družba Unior obogatila teden mobilnosti

Objavljeno: Novice, Za medije

Delniška družba Unior je v tednu mobilnosti spodbudila zaposlene h krepitvi zdravja in varnosti. Pomena zdravja in varnosti se zaveda tudi uprava Uniorja, saj je v tednu mobilnosti, zdravja in varnosti član uprave Branko Bračko s sodelavci prikolesaril v službo. Strokovni delavci v podjetju Unior so za zaposlene pripravili vrsto aktivnosti, namenjenih ohranjanju zdravja.

Unior je tokrat še posebej spodbujal različne možnosti prihoda v službo. Rdeči križ Slovenske Konjice je za zaposlene v Uniorju izvedel tečaj temeljnih postopkov oživljanja in uporabe defibrilatorja. Strokovnjaki iz programa Turizem so sodelavce navdušili za nordijsko hojo, izvedene so bile minute za krepitev zdravja na delovnem mestu in delavnice proti bolečinam v sklepih, organizirana je bila možnost pogovora z zdravnikom medicine dela idr.

Posebno pozornost je Unior namenil tudi lokalnemu okolju, saj je otrokom Osnovne šole Zreče predstavil gorsko kolesarstvo z uspešno in priznano kolesarko Tanjo Žakelj ter strokovno servisiranje koles z Urbanom Ferenčkom. Za vse lokalne kolesarske entuziaste je potekala predstavitev servisiranja koles z Uniorjevem kolesarskim orodjem in s servisnim stojalom.