Življenje je lepo ... na Rogli!

Objavljeno: Novice, Za medije

Tudi letos so se na že tradicionalnem kovaškem pikniku na Rogli družili sodelavci podjetja Unior.

Pohodniki so se ob 6. uri podali iz Zreč proti Rogli. Športno društvo Unior je pripravilo tekmovanja v nogometu, tenisu in košarki. Zanimiva in napeta je bila igra Uprave delniške družbe Unior proti Svetu delavcev, ki so zmagali.

Z drugim Uniorjevim tekom, ki ga je izvedla KAŠ, so se delavci Uniorja pripravljali na konjiški maraton, ki bo v mesecu septembru.

Z ansamblom Navihanke je bilo vseskozi navihano. Otroci ne bodo pozabili ježo s konji, adrenalinske vožnje in tudi ne spustov po napihljivem toboganu.

Program je tudi tokrat popestril navtični klub ROGLA RACING TEAM, saj so Uniorjevi zaposleni lahko preizkusili jadranje na regati.

Predstavniki Uprave Unior d. d. in Stanko Šrot, predsednik Športnega društva Unior, sta podelila pokale najboljšim športnikom. V nogometnem tekmovanju si je prvo mesto priborilo gostujoče podjetje Unior Komponents iz Kragujevca, drugo mesto ekipa Ročno orodje, tretje mesto pa ekipa Kovačnica. V košarki so bili najboljši Proizvodna kontrola, drugo mesto so si priborile Skupne službe, tretji pa je bil Obrat Slovenske Konjice. V tenisu je prvo mesto pripadlo Mirku Pavliču iz programa Turizem, drugo mesto si je priigral Karli Kotnik iz programa Strojna oprema, tretje mesto pa je zasedel Gašper Beškovnik iz programa Odkovki.