Prihodnost ustvarjamo skupaj

Objavljeno: Novice, Za medije

S posebnim tednom ustvarjalnega sodelovanja je Unior poudaril ustvarjalnost in inovativnost v znamenju prihodnosti Uniorja. V času novih poslovnih načrtov je skozi več aktivnosti poudaril ustvarjalno, konstruktivno in sodelovalno razmišljanje za ustvarjanje večje dodane vrednosti podjetju. Posebno noto pa je dodal še lokalnemu povezovanju.

Najboljšim inovatorjem v petek, 17. oktobra, podelili priznanja in nagrade

V petek, 17. oktobra, je potekala slavnostna podelitev nagrad Naj inovator 2014. Na slavnostni podelitvi so gostili dr. Lučko Kajfež Bogataj, ambasadorko boja proti podnebnim spremembam. Delila je prispevek o podnebnih spremembah in inovativnosti, ki je nujna za razvoj, predvsem programa Turizem.

V znamenju Tedna ustvarjalnega sodelovanja in inoviranja so imeli zaposleni možnost preizkusiti električni avto Peugeot iOn, last Razvojne agencije Savinjske regije.

Dijaki strojništva s Srednje poklicne in strokovne šole Zreče so razmišljali o prednostih električnega avtomobila. Dijaki in učiteljski kolektiv so z zanimanjem spoznali električno vozilo peugeot iOn. V sodelovanju s strokovnimi sodelavci iz programa Ročnega orodja so z električarskim orodjem VDE pojasnili marsikatero uganko.

Dijaki programa gastronomsko-turistični tehnik s Srednje poklicne in strokovne šole Zreče so ustvarjali nove okuse v Termah Zreče. Teden inovativnosti so dijaki programa gastronomsko-turistični tehnik na srednji šoli v Zrečah obeležili s svetovnim dnevom hrane, šolskimi dejavnostmi s poudarkom na pomenu zdrave hrane in z družabnimi igrami.

Fantje iz vrtca Zreče so izmerili tudi električno napetost pri zaporedni vezavi elementov, v našem primeru limon.