Unior obeležil častitljiv 95. jubilej

Objavljeno: Novice, Za medije

V nedeljo, 22. Junija, je na Kovaškem pikniku delniška družba Unior obeležila 95-letnico svojega obstoja. Uniorčani in Uniorčanke so, v športnem in sproščenem duhu, preživeli dan s sodelavci in z družinami ter upokojenci družbe.

Posebno pozornost je vsem prisotnim namenil predsednik uprave Uniorja g. Darko Hrastnik, ki je prisotne nagovoril ter se jim zahvalil za vestno delo in izjemno pripadnost. Kot posebni gost in predstavnik lokalne skupnosti je prisotne nagovoril tudi župan Občine Zreče mag. Boris Podvršnik in predsedniku uprave izročil umetniško sliko v dar in spomin na to zavidljivo obletnico.

V duhu dolgoletne tradicije kovaštva sta prva moža zreškega Uniorja, predsednik uprave g. Darko Hrastnik in član uprave Branko Bračko, s prostim kovanjem skovala »srečo« oz. podkev za srečo. S tem za simbolično zaznamovala dogodek ter poudarila pozitivno, dobro, uspešno, ustvarjalno in srečno prihodnost delniške družbe Unior.

Devet desetletij in pol se piše uspešna zgodba klenih kovačev na Zreškem. Iz nje je nastal današnji Unior, ki ga odlikujejo povezanost, zaupanje, znanje, delavnost in radoveden ustvarjalni duh zaposlenih. Ne nazadnje so ravno zaposleni tisti, ki s svojim delom, znanjem in pripadnostjo soustvarjajo sedanjost in prihodnost družbe.