Odprli vrata hotelu Atrij

Objavljeno: Novice, Za medije

V Uniorjevem programu Turizem smo 2. marca 2012 s ponosom odprli vrata novemu Hotelu Atrij**** Superior in Idili, Wellness & Spa center. Otvoritveni trak so svečano prerezali mag. Radovan Žerjav, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, mag. Marjan Hribar, generalni direktor na direktoratu za turizem, Gorazd Korošec, predsednik uprave Unior d.d. in Damjan Pintar, izvršilni direktor programa Turizem.

Okoli 90% zasedenost hotelov v Termah Zreče je, poleg želje in potrebe po namestitvi visoke kategorije ter težnji po ločitvi wellnessa od zdravstvenega dela, eden od glavnih razlogov za investicijo v nove namestitvene zmogljivosti in wellness center v Termah Zreče.

Ob dograditvi obstoječega hotelskega kompleksa do gradbena dela zajemala tudi celovito obnovo hotelske kuhinje, slaščičarne, restavracije Vital in hotelske kavarne..

Z otvoritvijo novega Hotela Atrij**** Superior Terme Zreče pridobivajo 100 novih ležišč v sodobno opremljenih suitah z masažno kadjo, toplimi keramičnimi ležišči in finsko savno, dvoetažnih apartmajih z masažnim tušem, finsko savno in masažno in kadjo na terasi, dvoposteljnih sobah z masažno kadjo ter dvoposteljnih družinskih in dvoposteljnih sobah.

Restavracijski del Hotelov Dobrava je, poleg obnovljene restavracije Vital, razširjen z novimi restavracijo Atrij, restavracijo A la Carte in sobo Vinia.

Dušo novemu hotelu daje IDILA, Wellness & Spa s štirimi svetovi, Natura – Idila bogastva narave, Sawaddee – Idila Orienta, Romantika – Idila razvajanj v dvoje, Beauty & Spa – Idila lepote, namenjenimi sprostitvi in razvajanju.

Poleg prijetnega in umirjujočega ambienta Idilo odlikujejo najsodobnejša oprema (LPG, Permanent Contour®, Softpack Sistem…) in vrhunsko usposobljen kader (ayurvedska zdravnica, tajski terapevti, kozmetičarke, maserji…). Posebno doživetje je individualen zakup wellness suit z masažno kadjo, ogrevanim keramičnim ležiščem in teraso s finsko savno).

Pridobivanju znanja in ustvarjanju poslovnega uspeha je namenjen sodoben konferenčni in protokolarni centru, ki z Veliko konferenčno dvorano in petimi seminarskimi dvoranami, ob najsodobnejši tehnologiji, omogoča vrhunsko izvedbo seminarjev in poslovnih srečanj.

V Unior Turizmu verjamemo v prihodnost razvoja destinacije Rogla Pohorje ter v povezovanje lokalnih ponudnikov in pridelovalcev lokalne hrane, zato je projekt Pohorske kulinarične poti smiselna nadgradnja strateškega projekta Okusi Rogle.

Hotel Atrij bo, z novo obogateno ponudbo, močno prispeval k dvigu kvalitete preživljanja prostega časa v Termah Zreče.