Unior in Kolesarska zveza Slovenije

Objavljeno: Novice, Za medije

Na tiskovni konferenci dne, 21. 9. 2010 sta Unior d.d. in Kolesarska zveza Slovenija sklenila pogodbo o sponzorskem sodelovanju za naslednja štiri leta. Z odločitvijo delniške družbe Unior za dolgoročno načrtovano poslovno sodelovanje s Kolesarsko zvezo Slovenije želi družba graditi na širšem poslovnem odnosu v svetu športa, ki je za Unior eden izmed mnogih pomembnih svetov, katerega vrednost se skriva v sinergiji skupno oblikovanih ciljev. Unior odpira in podpira še ena vrata v sinergiji z dvema programoma delniške družbe Unior: s programom Ročno orodje, ki nastopa pod blagovno znamko Unior, in programom Turizem, ki nastopa pod blagovno znamko Unitur.

Unior z brezhibnim kolesarskim orodjem krepi blagovno znamko Unior
Ob lansiranju kolesarskega orodja Unior na trg se je začelo tudi medsebojno sodelovanje s Kolesarsko zvezo Slovenije – program Ročno orodje sponzorira slovenske reprezentance s kakovostnim in profesionalnim ročnim orodjem Unior. Neposredno sodelovanje omogoča, da smo v središču kolesarskih dogajanj in tako pridobimo mnogo povratnih informacij o namenskem kolesarskem orodju Unior, se seznanjamo z vsemi novostmi, ki se pojavljajo v svetu kolesarstva, ter hkrati utrjujemo in krepimo blagovno znamko Unior v kombinaciji z blagovno znamko Unitur v tem segmentu. Dolgoletne izkušnje na področju razvoja, lastna razvojna dognanja in moderna tehnologija omogočajo, da je kolesarsko orodje Unior vselej korak pred drugimi, kar bo tudi serviserjem Slovenske kolesarske reprezentance omogočilo, da bodo kolesa tekla brezhibno in bodo lahko tudi zaradi tega dosegali izjemne rezultate.
Program namenskega kolesarskega ročnega orodja Unior za osnovno vzdrževanje, popravila in za zahtevnejša opravila na kolesih nastaja v sodelovanju z uveljavljenimi proizvajalci koles. Pri snovanju izvirnih rešitev smo usmerjeni v takšno zasnovo orodja, ki se resnično prilega delom kolesa ne glede na proizvajalca, hkrati pa ustreza tudi specifičnim novostim na posameznih modelih. Orodje odlikujeta izjemna kakovost in funkcionalnost, saj so pri izdelavi uporabljeni vrhunski materiali, ki preprečujejo hitro obrabo, ergonomična oblika orodja pa zagotavlja varno, udobno in nezapleteno uporabo. V programu se tako pojavljajo orodja za popravila in vzdrževanje okvirjev in vilic, orodja za popravila in nastavitve pogona, orodja za kolesni sklop ter večnamenska orodja.