Unior na sejmu Avto in vzdrževanje predstavil specialno avto mehansko orodje

Objavljeno: Novice, Za medije

Vsako drugo leto v Celju poteka edina strokovna prireditev s področja avtoservisne dejavnosti v Sloveniji in sicer sejem z naslovom Avto in vzdrževanje, ki se je pričel 10. aprila. Na sejmu se predstavil tudi Unior, ki je poleg drugih razstavljavcev namenil predstavitvi novosti v programu Ročnega orodja.

Osnovni koncept sejma temelji na vzporedni predstavitvi več segmentov avtoservisne dejavnosti, pri čemer je posebna pozornost namenjena novostim na področju vzdrževanja vozil in opreme v servisno-remontnih dejavnostih. Sejem je v prvi vrsti namenjen avtomehanikom, vulkanizerjem, avtokleparjem in avtoličarjem, pa tudi vsem ostalim, ki so poklicno ali ljubiteljsko vezani na avtoservisno dejavnost. Poleg prikaza uporabe posameznega orodja v času sejma, je Unior v tem letu pristopil tudi k izdaji novega kataloga specialnega avto mehanskega orodja. Prav tako se je na sejmu prvič predstavil potujoči prodajno predstavitveni kombi imenovan »Unior expres«.

Obisk sejma kakor tudi razstavnega prostora podjetja Unior je bil zelo uspešen, kar kaže na to, da je zanimanje za kvalitetno orodje Unior na Slovenskem trgu na visokem nivoju. Kljub prisotnosti najrazličnejše konkurence, večina profesionalnih uporabnikov verjame in zaupa kvalitetnemu orodju Unior.