Uspešno zaključen Jubilejni tradicionalni Uniorjev veleslalom

Objavljeno: Novice, Za medije

Prav zdravje in skrb za svoje telo so tiste vrline, ki nam pomagajo, da lahko svoje življenje iz dneva v dan uživamo v polni meri, s kopico energije in zdravim vsakdanom. Skrb za naše zdravje pa se odraža ne le v naših vsakodnevnih aktivnostih, temveč tudi v delu, načinu razmišljanja in odnosih, ki jih ustvarjamo bodisi s sodelavci in sodelavkami, prijatelji, pa tudi družinskimi člani.

V podjetju Unior zato znatno mero odgovornosti polagamo prav v zdravje in vitalnost naših zaposlenih. V ta namen vsako leto izvedemo nešteto aktivnosti; vse od različnih predavanj, delavnic, skupinskih in individualnih športnih aktivnosti, druženj ipd. Ob 100-letnici poleg naštetega načrtujemo tudi nekaj prav posebnega; 100dni zdravja, ki smo jih poimenovali s pomenljivim naslovom »100 zdravih dni. Si z nami tudi ti?«.

V okviru vseh naštetih aktivnosti vsako leto na Rogli poteka tudi tradicionalni Uniorjev veleslalom, za zaposlene in njihove družinske člane. Tako je bilo tudi letos, 23. februarja, ko se je več kot 100 sodelavk in sodelavcev ter njihovih družinskih članovpodalo po belih strminah. Za zlato, srebrno in bronasto priznanje so tekmovali v devetih kategorijah, razdeljenih po starosti, spolu, vse do absolutnih zmagovalcev. Najboljši čas veleslaloma je znašal 32 sekund in 98 stotink, kot absolutni zmagovalec pa ga je osvojil sodelavec iz programa Strojegradnja.

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo za vrhunsko osvajanje belih strmin. Verjamemo pa, da se vnovič v še večjem številu srečamo prihodnje leto.