Rogla in Terme Zreče »zlata« in »srebrna« na Gostinsko turističnem zboru v Radencih

Objavljeno: Novice, Za medije

Zaposleni v Unior Turizmu so se tudi letos odlično odrezali na tekmovanjih v okviru letošnjega 63. Gostinsko turističnega zbora v Radencih.

Matjaž Kovačič iz Term Zreče je prejel zlato priznanje na tekmovanju vinskih svetovalcev o poznavanju slovenskih vin, medtem ko si je zlato priznanje »zakuhal« tudi Domen Omrzel z Rogle na tekmovanju v pripravi jedi v kotličku.

Srebrno priznanje sta si prislužila kar dva sodelavca iz Term Zreče - Biserka Veselinović na tekmovanju v pripravi in postrežbi kave ter Metod Borovnik v poznavanju in točenju piva.

Udeležba na tovrstnih tekmovanjih in odlični rezultati, ki jih naši sodelavci dosegajo, so izrednega pomena za naše podjetje, saj posebno pozornost namenjamo ravno vsebini in kakovosti ponudbe.

Vsi v Unior Turizmu smo izjemno ponosni na naše »zlate« in »srebrne« kolege ter jim iskreno čestitamo. Z njihovim znanjem, strokovnostjo in srčnostjo raste tudi naša konkurenčnost na turističnem trgu.

Izjemno ponosni smo tudi na nagrado, ki je mesto Zreče prejelo v okviru tekmovanja »Naša dežela – lepa in gostoljubna«. V zelo hudi konkurenci so Zreče namreč postale tretje najlepše mesto v kategoriji zdraviliških krajev.