Rogla znova v družbi najboljših zimsko-športnih središč v Evropi

Objavljeno: Novice, Za medije

V zimski sezoni 2014/15 se je Uniturjev center Rogla, po štirih letih ponovno pridružil mednarodnemu ocenjevanju smučišč SKIAREA TEST, ki predstavlja instrument za izbor podatkov o kakovosti ponudbe v zimskošportnih turističnih centrih v Avstriji, Švici, Italiji in Franciji. Smučarske centre je anonimno ocenjevalo kar 220 strokovno usposobljenih ocenjevalcev.

Skiarea test je tekmovanje, ki se ne omejuje samo na ocenjevanje smučišč kot takih, ampak vrednoti celostno ponudbo, vključno z gostoljubnostjo, gostinsko ponudbo, dodatno športno infrastrukturo, organiziranostjo reševalne službe in še marsičem, kar predstavlja celostno ponudbo posameznega smučarskega centra.

V družbi prestižnih evropskih smučišč, kot so Bad Kleinkirchheim, Kitzbüchel, Zillertal in mnogi drugi, se je Rogla veselila tudi priznanj za najbolj priljubljen gorski hotel – Hotel Natura in priznanja za domiselno gostinsko ponudbo, ki ga je prejel sodelavec Robert Špile, vodja zunanjih gostinskih obratov na Rogli.

Še posebej ponosni smo na priznanje na področju Fun & Action, kjer je Fun Park Rogla z atraktivno zgrajenim, kvalitetno vzdrževanim parkom in odmevnimi dogodki prejel zlato priznanje.

Nagrade so slovesno podelili v torek, 14. 4. 2015, v Innsbrucku v okviru mednarodnega sejma za smučarsko in žičničarsko opremo Interalpin.

Unior Turizem se, skupaj z Roglo, ponaša z velikim ponosom ob pridobljenih nagradah in priznanjih ter še večjo odgovornostjo do smučarjev in obiskovalcev v prihodnje.